jueves, 29 de marzo de 2012

El Comité Unitari de Nou Barris per la Vaga General condemna les diverses provocacions i les dues detencions durant la manifestació pacífica al nostre districte.

Més de 400 veïns i veïnes de Nou Barris s’han manifestat pacíficament contra la reforma laboral aquest matí pels nostres carrers.

Malgrat que en tot moment el piquet informatiu ha recorregut els carrers reivindicant els nostres drets i respectant l’activitat dels comerços que no han exercit pressions contra els seus treballadors, hem patit diverses provocacions a la República, on un conductor ha accelerat  el seu cotxe per passar pel mig de la manifestació, i a les portes del Mercadona, on quatre mossos d’esquadra han provocat als manifestants irrompent a tota velocitat amb les seves motos sense tenir en consideració la presència de nens i gent gran.

Però l’acció més greu dels mossos d’esquadra ha estat procedir a la detenció il·legal de dues persones que anaven pacíficament amb nosaltres i que s’havien endarrerit.

El Comité Unitari de Nou Barris per la Vaga General condemna les diverses provocacions i les dues detencions de veïns per exercir els nostres drets de manifestació i vaga, encara que en aquest moment ja estan en llibertat sense càrrecs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario