miércoles, 7 de noviembre de 2012

Suma’t a treballar per la vaga del 14 N a Nou Barris. Súmate a trabajar por la huelga del 14 N en Nou Barris.

Suma’t a treballar per la vaga del 14 N a Nou Barris.
 
Tenim moltes coses a fer i resten pocs dies, per això t’animem a participar de les mobilitzacions a Nou Barris i col·laboris a la difusió de la Vaga General del 14 N anant a:
 
Divendres 9 de novembre a les 19:00 h anem a l’Assemblea Veïnal Unitària de Nou Barris dels veïns i veïnes, barris, col·lectius en lluita per la sanitat i l'ensenyament públics, dret a l'habitatge, drets socials i laborals, cultura, comerciants, esport de base... per preparar una gran acció unitària de la campanya "Nou Barris cabrejada, diu prou!".
 
Dissabte 10 de novembre a les 10:00 h quedem al pirulí de Via Júlia amb Via Favència per fer un cercavila pels mercats de Nou Barris repartint propaganda.
 
Dilluns 12 de novembre a les 18:00 h quedem al pirulí de Via Júlia amb Via Favència per fer un cercavila per Nou Barris repartint propaganda.
 
 
Súmate a trabajar por la huelga del 14 N en Nou Barris.
 
Tenemos muchas cosas que hacer y quedan pocos días, por eso te animamos a que participes de las movilizaciones en Nou Barris y colabores en la difusión de la Huelga General del 14 N acudiendo a:
 
Viernes 9 de noviembre a las 19:00 h vamos a la Asamblea Vecinal Unitaria de Nou Barris de los vecinos y vecinas, barrios, colectivos en lucha por la sanidad y la enseñanza públicas, derecho a la vivienda, derechos sociales y laborales, cultura, comerciantes, deporte de base... para preparar una gran acción unitaria de la campaña "Nou Barris cabrejada, diu prou!".
 
Sábado 10 de noviembre a las 10:00 h quedamos en el pirulí de Via Júlia con Via Favència para hacer un pasacalles por los mercados de Nou Barris repartiendo propaganda.
 
Lunes 12 de noviembre a las 18:00 h quedamos en el pirulí de Via Júlia con Via Favència para hacer un pasacalles por Nou Barris repartiendo propaganda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario